September 13, 2016

August 17, 2016

June 3, 2016

April 12, 2016

March 18, 2016

Please reload

Nylige poster

HALONG BAY! - New video

April 25, 2016

Hi World.

Im out traveling in south east Asia, did I mention that?
However I will try to get a film done in every country. Starting out in magnificent Halong Bay, Vietnam. The scenery here is amazing so I had to film at trick with this background. I even did do 3 stage performances in the local pub at Castaway Island! 

 

 

Hei Verden.
Jeg er ute å reiser i Sør-Øst Asia. Har jeg fortelt det?
Jeg prøver å legge ut en film med et triks fra hvert land jeg er i og første stopp var Halong Bay, Vietnam. Utsikten var helt sykt og jeg måtte ha den som bakgrunn for denne filmen. Hei, jeg gjorde tilogmed 3 trylleshow i den lokale puben på. Det var og helt magisk!

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Søk på tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Tlf: +47 909 56 229