top of page

Magisk Konferansier/Toastmaster

Har du lagt merke til at en fagdag kan bli noe tung i den 5. timen eller at banketten ikke er det høydepunktet det burde være siden deltagerene er sliten etter en lang dag? Da trenger ditt arrangement kanskje noe ekstra utover det faglige. Noe som holder gjestene engasjert og på kanten av stolen både under konferansen og banketten. Hans Grane kan som en magiske konferansier være de korte dryppene av energi som gjør at dine gjester er på topp under hele arrangementet.
 

Hvorfor Hans Grane:

Kombinasjonen min med magi, humor og en gira finnmarking finner du ingen andre plasser. Med 16 års erfaring som fulltidsentertainer for bedriftsmarkedet så er jeg sikker på at jeg kan være med å løfte deres arrangement.  Som en nylig kunde påpekte til meg etter et av mange vellykkede oppdrag: «Du er en ubetinget WOW-Faktor:» Eller som denne kunden påpekte til et eventbyrå: "Han var kjempeproff, gøyal og sympatisk."

 

Dette er en Wow-Faktor og profesjonalitet jeg vil ta med meg til ditt event for å sørge for at dine/deres gjester er engasjert under hele eventet. Med meg så er ikke praktisk info bare praktisk info, men et punkt i programmet der gjestene blir underholdt, opplyst og føler at han på scena, han er en av dem, han forstår oss og vet va vi er opptatt av.

 

Har du tenkt på?

at alle talere skal bli introdusert, at de kanskje er stresset på forhånd og at de ikke engang vet hvordan dem skal prate i en mikrofon? (De fleste har faktisk en mikrofonteknikk som gjør at selv den beste lydmannen ikke får dem til å høres bra ut) Dette er ting jeg tar hånd om. Sørger for at talerene vet nøyaktig når dem skal på, at de får alt lagt til rette for å være den beste taleren dem kan være. 

 

En annerledes konferansier

Mange konferansier dukker opp, gjør litt show og stikker. Dette er ikke hva jeg tilbyr. En god konferansier setter seg inn i arrangementet, vet hva gjestene tenker og er opptatt av. Gjør et godt forarbeid og sørger for at du som arrangør kan slappe av og være trygg på at han på scenen har full kontroll. Gjestene merker og alltid forskjellen og har du en dårlig konferansier så setter det stemningen for resten av arrangementet og humøret til gjestene. Det samme gjelder en god konferansier, trenger jeg å fortelle deg hvem av disse to jeg er?

 

Alt handler om tillit.

Du trenger ikke å ta mitt ord for dette, hør heller på alle mine fornøyde kunder.

Under ser du noen referanser og jeg deler gjerne flere med deg.
Ikke minst, sjekk ut filmen ovenfor for å få en feeling av stemningen jeg ønsker å gi dine gjester.
Så trykker du på linken under og fyller ut skjemaet slik at jeg kan finne ut om vi er en match.

 Skulle vi ikke være en match så anbefaler jeg gjerne noen andre.

Trykk på linken nå.

Jeg gjør normalt rundt 100 show i året, noe som betyr at min kalender bookes fort opp.

 Om du venter for lenge risikerer du at jeg allerede er booket av noen andre.
Jeg gleder meg til å høre ifra deg!

Referanser


- Norwex - 

"Sjelden er man borti artister som leser sitt publikum like godt

som Hans Grane.

Hans profesjonalitet og evne til å «føle» rommet er helt suveren.

Vi kan trygt anbefale Hans Grane til ethvert arrangement!

- Ann Jeanette Larsen -
Norwex 

- JCP Events  - 

"Hans is a natural born entertainer & delivers the best live performances! This is the guy you want at your event."

- Simon Bentsen -

JCP EVENT


- Oslo Universitetssykehus -

"Hans Grane leverte langt over forventning og skapte en magisk og munter stemning som holdt ut i morgentimene. De som på forhånd mente at trylling tilhørte barnebursdager ble gjort til skamme."

- May Britt Bjørgum -

Oslo Universitetssykehus

bottom of page