top of page

HALONG BAY! - New video


Hi World. Im out traveling in south east Asia, did I mention that? However I will try to get a film done in every country. Starting out in magnificent Halong Bay, Vietnam. The scenery here is amazing so I had to film at trick with this background. I even did do 3 stage performances in the local pub at Castaway Island!

Hei Verden. Jeg er ute å reiser i Sør-Øst Asia. Har jeg fortelt det? Jeg prøver å legge ut en film med et triks fra hvert land jeg er i og første stopp var Halong Bay, Vietnam. Utsikten var helt sykt og jeg måtte ha den som bakgrunn for denne filmen. Hei, jeg gjorde tilogmed 3 trylleshow i den lokale puben på. Det var og helt magisk!


Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page