top of page

"Har du vært på standen til ......? Du må gå dit!"

Vil du at gjestene på konferansen skal prate om din stand slik?

At på slutten av dagen så er det deres stand alle husker, deres stand alle har vært innom, hvor alle har lagt igjen visittkortene sine og alle har deres brand printet inn i hukommelsen sin?

Utfordringen er

På en messe konkurrerer din stand med hundrevis av andre om kundenes oppmerksomhet. Deres stand må skille seg ut og gjøre noe annerledes slik at kundene husker dere , deres brand og deres budskap. 

Ifølge Exhibit Magazine Surveys er en tryllekunstner den nest beste måten å generere leads på, kun slått av produktdemonstrasjon. 

 

Alt handler om mennesker
Jeg har de siste årene spesialisert meg på å hvordan tiltrekke flest mulig mennesker til deres stand. Min profesjonelle og underholdende metode for å stoppe flest mulig mennesker ligner ikke noe på selgerne på Gardemoen, men er derimot full av ekte sjarm, glede og genuin interesse i mennesker.

 

Om dere ønsker å få flest mulig leads, selge flest produkter eller bygge brand awareness og ha den kuleste og best besøkte standen så vil jeg fungere som en del av deres team i både planlegging og gjennomføring. Mitt mål er at dere skal få den beste standen dere kan se for dere. Min kombinasjon med magi, humor og en gira Finnmarking er som en nylig kunde sa:" En ubetinget WOW-Faktor" til deres stand.

En slush maskin er kanskje bra, give-aways er alltid en bonus, men ingenting er viktigere enn den menneskelige ressursen. Til sist er det alltid det personlige aspektet som setter preg på deres kunder. Jeg vil jobbe sammen med deres medarbeidere for at vi og deres brand skal skille seg ut fra mengden. Slik at dere og, som alle mine kunder skal få "oppleve å ha en messestand utenom det vi pleier." (Culina))

Hvorfor Hans Grane?

Du trenger ikke å ta mitt ord for det for alt dette hør heller på alle mine fornøyde kunder.

Under ser du noen referanser, dette er bare et lite utvalg. Jeg deler gjerne flere med deg.

Så trykk på linken under og fyll ut skjemaet slik at jeg kan finne ut om vi er en match og om jeg kan bidra til gi deres stand det lille ekstra som utgjør hele forskjellen. Skulle vi ikke være en match så anbefaler jeg gjerne noen andre.


Jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen!

Referanser


- HISMAI Møtebørs -

"Hans Grane leverte varene som del av vårt stand på HSMAI-messen på Operaen i 2017. Ikke bare en Hans en dyktig tryllekunster og underholdene artist, han er en god selger også.

 

Mange av kundene vi snakket med denne dagen var innom vårt stand nettopp fordi Hans skapte stemning og aktivitet hos oss, og mange potensielle kunder fikk høre om alle våre spennende restauranter fordi Hans kom i kontakt med dem først.

 

Vi kan anbefale denne talentfulle unge mannen på det sterkeste både som ren underholdning og også som et middel for økt aktivitet ifbm ulike salgsfremmende oppdrag."

- Kristian Kaurstad  -
Fursetgruppen

- Gressmessen  - 

"Vi brukte Hans Grane på vår stand og opplevde å ha en messestand utenom det vi pleier.

 

Hans var svært utadvendt og tok aktivt tak i forbipasserende, og

beholdt oppmerksomheten deres på et humoristisk og fortryllende vis!  

 

Dette var absolutt en suksess, og vi vil ikke nøle med å bruke Hans igjen, i rett sammenheng! Anbefales som en tvist eller vri på et hvilket som helst arrangement!"

- Kathrine Berg Starheim -

Culina 


- Design Management Forum -

"Hans er en ubetinget WOW-faktor. Han skapte oppmerksomhet og engasjement da han stoppet publikum og ledet de til vår stand under et messe-arrangement.

 

Foruten å være magiker med triks og magi, er han også veldig flink til å prate med publikum. At han også hadde satt seg godt inn i vårt produkt og skreddersydde magi for nettopp dette – var med på å løfte vår deltakelse og gi oss mange leads fra arrangementet.

 

Jeg kan virkelig anbefale Hans om man vil skille seg litt ut i mengden, og ønsker at publikum skal ha en litt utenom-det-vanlige opplevelse."

- Camilla Fuglesang Eide -

Symetri Group

bottom of page