top of page

Bryllup

På den viktigste dagen i livet så skal alt være perfekt! Det er ikke dagen for å ta sjangser, men tiden for å engasjere noen som vet hva de driver med. Hans Grane har bidratt i mange bryllup for å gi dagen det lille ekstra.


Hva med et kort sceneshow under middagen for å friske opp stemningen?  Hvorfor ikke la Hans Grane mingle med gjestene når brudeparet blir fotografert. Dette skaper ekstra god stemning og gjester som ikke kjenner hverandre fra før får noe å prate om.

 

Toastmaster?

Har du lyst på full pakke så er Hans Grane den perfekte toastmaster i bryllup. Han vil ha stålkontroll på progammet under hele kvelden og passe på alle detaljer er ivaretatt. Ikke minst vil han kunne fylle på med magiske innslag der det er naturlig. Hans Grane har mye erfaring fra å vær toastmaster i både bryllup alle slags arrangementer så vi kan garantere at dere er i gode hender.

Testimonials

"Tusen takk for flott innsats under vårt bryllup og en leveranse over det jeg trodde jeg best kunne forvente. 

Helt supert det hele både for store og små!"
Tom og Karolina - November 2017

"Ville bare si at du gjorde en glimrende performance og jobb igår.  Ikke så lett den der toastmasterollen, men Woah…. Du er dyktig! ( på alle felt)."

Mvh Forlover Per Johan - 2017

 

"Tusen takk for et fabelaktig show. Du var helt glimrende. Med dine triks og vittige kommentarer, fikk

vi en ekstra spiss på feiringen."

Mvh Atle Nygaard - 2016

Testimonial, bryllup, Hans Grane, Underholdning
bottom of page