top of page

Hans Grane kan brukes på et spekter av forskjellige arrangement

Konferansier

Når en skal velge konferansier til sitt arrangement er det viktig å bruke noen en kan stole på at får jobben gjort så smooth som mulig. Den viktigste jobben en konferansier gjør er ikke den du ser, men den du ikke ser. Konferansieren skal ta hånd om alle de små tingene som skjer iløpet av et arrangement og sørge for at samtlige gjester sitter igjen med en god opplevlse, uten at de egentlig har forstått at kjøkkenet var 15 min forsinket og den ene taleren besvimte bak scenen.

Alt dette har Hans Grane erfaring med og vil kunne lose dere trygt igjennom enhver kveld.

10 eller 1000? Ingen problem. Hans Grane er like komfortabel med store scener og full kameraproduksjon som en intimfest på kontoret med 10 medarbeidere. 
Han kan mingle og lage god stemning eller ha show for større grupper. Uansett garanterer vi god stemning!

Les mer om firmafest

Klar for årets julebord? Dette er kanskje årets viktigste fest for å motivere medarbeidere.

Hans Grane garanterer mye humor og at latteren kommer til å sitte løst hos samtlige. Samtidig som dere vil bli lurt trill rundt.

Det å få en stand til å skille seg ut kan være en utfordring. Du skal både være spennende, annerledes og holde på kundene. Hans Grane garanterer at han vil øke trafikken og interessen for og rundt din stand. Slik at du og dine medarbeidere kan fokusere på det som er viktigst, uanset om det er å brande produktet eller genere leads.

Privat fest

Jubileum, sommerfest, innflytningsfest; you name it!

Hans Grane har vært med på det meste og vi tror at han kan være med å løfte enhver fest.

Hans Grane kan brukes i de fleste anledninger og vi skreddersyr selvfølgelig en pakke som passer perfekt for din fest. 

Bryllup

På den viktigste dagen i deres liv tar en ikke sjangsen på at noe skal gå feil. Hans Grane opptrer jevnlig i bryllup og vet akkurat hva som skal til for å være det ekstra krydderet på festen. Hva om Hans Grane mingler og tryller for gjestene mens brudeparet er å blir fotografert? 

Please reload

bottom of page