top of page

Målet er å kunne tilby det beste av det beste!

"Jeg gir alltid 100% når jeg opptrer. Mitt mål er å tilby den beste underholdningen til ditt arrangement."

Hans Grane er en erfaren og annerledes entertainer. De siste årene har han flere ganger vært å se på tv-skjermen, han har gjort over 1000 show både i Norge og i utlandet.

 

Hans Grane startet sin profesjonelle karriere på Wallmans Salonger hvor han i 2012-2013 medvirket i 150 for show 40 000 mennesker.

 

Han bemerket seg i konkurranser og har titler fra både Norgesmesterskap og Nordisk mesterskap i trylling. I 2014 nådde han semifinalen i Norske Talenter.


Han har en uvurdelig erfaring fra gata etter at han i 2011 gjorde over 50 show på Karl Johan og på Las Ramblas i Barcelona.


I 2015 turnerte Hans Grane og Christian Wedøy med deres show Oblivious i og spilte det på 28 kulturhus i hele Norge. I 2017 var Hans og Christian igjen på turne i Tyskland, Tsjekkia, Frankrike, Spania og Sveits

 

Siden har Hans opptrådt på cruise ship, tv, firmafester og teater i hele verden.
Han eier sitt eget teater på Barbados hvor han spiller ukentlige show mellom jul og påske. Mens resten av året er han enten å finne på et cruiseship eller firmaevent i Norge.

Hans Grane jobber fulltid for å skape unik, nyskapende og dagsaktuell magi. Målet er å tilby den beste magiske underholdningen på markedet.

 

 

bottom of page