top of page

Stunt i Trondheim


Tirsdag var jeg i Trondheim for å være konferansier på min kollega Christian Wedøys sitt stunt: Han fikk på seg håndjern, kjetting rund magen og armene som igjen ble festet i et tungt lodd. Deretter hoppet han igjennom et hull i isen på Baklidammen. Han hadde beregnet å bruke maks 5 minutter under vann og isen, men pga. noen komplikasjoner så var han nede under vann i hele 8 min og 37 sekunder, noe som er meget bemerkselsverdig! Det var en kul opplevelse og jeg gleder meg over Christian suksess, ikke minst er jeg spent på å se hva hans neste stunt blir. Men først skal vi gjøre ferdig neste turneshow! Jeg lover at det blir helt sinnsykt! Nå må jeg løpe på scena, da jeg oppterer i et bryllup i Oslo ikveld!


Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page