top of page

Im back!


Its official!

Hei verden! Breaking news fra meg: Jeg har signert en kontrakt med Wallmans Salonger for potensielt 150 show i 2016/2017

Dette betyr at jeg fra august blir å sees på min tidligere arbeidsplass hvor jeg i 2012/2013 medvirket i 150 forestillinger av showet Reflection. Den gang med 3 egne scenenummer. Denne sesongen blir dog noe annerledes da jeg primært skal gjøre close-up magi ved bordene i salongen og jeg skal ikke underholde så mye i fra scenen.

Hvis du nå tenker : «NEI! Da kan jo ikke jeg booke deg til min sommerfest, bryllup, julebord, konferanse etc.»

JO, Det kan du! Fordi jeg har 2 faste vikarer på Wallmans. Dermed kan jeg fortsatt gjøre alle bookinger som måtte komme utenom og er fortsatt tilgjengelig for det åpne marked og kan fortsatt delta på alle fester, julebord og konferanser du kan drømme om!

Det som er ekstra gøy å tenke på at jeg med dette sannsynligvis blir Norges mest arbeidende magiker da jeg er garantert minimum 150 show neste sesong og det foruten alle andre show og planer jeg har!

God helg og god sommer, nå må jeg haste videre da vi er midt i sommerfest sesongen hvor jeg er nesten fullbooket! :)


Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page