top of page

Tidenes tilbakemelding!


Jeg gjorde nylig et show i Bergen. Det var 50 årsdagen til en dame som så meg opptre på Wallmans 2012 og allerede da var hun interessert i å booke meg til 50 årsdagen hennes 3 år senere.

Showet tok plas i Terminus Hall, på gamle ærverdige Terminus hotell i Bergen. Og foruten om meg var det et vakkert musikalsk innslag, 45 min med humor og musik med Sjur Hjeltnes og et band som spilte til dans. Jeg minglet i en time og gjorde et 20 min langt sceneshow under desserten. Bergens publikumet er ikke som Bergensere flest under close up, men under sceneshowet har jeg aldri opplevd slik stillhet. I etterkant mottok jeg denne mailen fra Bursdagsbarnet og hennes mann: "Vet ikke helt hvor jeg skal begynne for å takke deg, første takk er en «bonus» på 2000 - du fortjente litt mer! :)

Jeg visste du var dyktig, men at du klarte å være den røde tråden gjennom festen hadde jeg ikke forventet meg! :) Fantastisk kjekt å se hvordan du dukket opp over alt og fikk gjestene til å skrattle av dine tryllerier – «fine» eller «grove»! :) Har hørt bare lovord om den sympatisk unge mannen, du ble en del av festen som gjesten med smilet og glimt i øyet! :) Det gledet oss meget å se gjestenes reaksjoner på dine positive opptredener! :) Stor takk til deg for at du medvirket til å gjøre festen minnerik, den hadde ikke blitt det samme uten deg!!! :):):)

Med vennlig hilsenTorfrid og Ingolf" Slikt blir man glad av!

Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page