top of page

Ny hjemmeside!


Hei. Det er sinnsykt godt være halveis ferdig med min nye hjemmeside.

Jeg føler at denne siden gjenspeiler produktet og Hans Grane på en mer profesjonell måte en noen av de forrige nettsidene har gjort. Det er og kult å vite at denne siden er 100% egen produsert av meg. Noe som gjør at jeg har et mye sterkere eierskap til denne siden enn jeg har hatt til de tidligere sidene.

Hvis du blar deg igjennom sidene vil du se at denne tar for seg magi og underholdning tilpasset til mange forskjellige arrangement/events som bryllup, firmafest, julebord osv. Hansgrane.com er rett og slett en mye mer fullstendig hjemmeside en hva jeg tidligere har hatt. Vi høres rundt!


Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page