September 13, 2016

August 17, 2016

June 3, 2016

April 12, 2016

March 18, 2016

Please reload

Nylige poster

Stunt i Trondheim

March 18, 2016

Tirsdag var jeg i Trondheim for å være konferansier på min kollega Christian Wedøys sitt stunt: Han fikk på seg håndjern, kjetting rund magen og armene som igjen ble festet i et tungt lodd. Deretter hoppet han igjennom et hull i isen på Baklidammen. Han hadde beregnet å bruke maks 5 minutter under vann og isen, men pga. noen komplikasjoner så var han nede under vann i hele 8 min og 37 sekunder, noe som er meget bemerkselsverdig!

Det var en kul opplevelse og jeg gleder meg over Christian suksess, ikke minst er jeg spent på å se hva hans neste stunt blir. Men først skal vi gjøre ferdig neste turneshow! Jeg lover at det blir helt sinnsykt! Nå må jeg løpe på scena, da jeg oppterer i et bryllup i Oslo ikveld!

Please reload

Follow Us
Please reload

Søk på tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Tlf: +47 909 56 229