top of page

Blackpool, verdens største tryllekongress


I helga hadde jeg gleden av å nok engang få delta på Blackpool Convention of Magic. Verdens største tryllekongress. Jeg har reist hit jevnlig siden 2010 for å få inspirasjon. Det er over 3500 deltagere på denne kongressen og ikke minst over 125 dealere som alle ønsker å pushe ut sine nye triks og utstyr som du mest sansynligvis ikke har bruk for. Det mest spennende med denne kongressen at dette er den første plassen alle nye ideer, utstyr og oppfinnelser blir lansert. Dermed florerer det av selgere som ønsker å vise deg det siste innen for magiens verden. Personlig kjøper jeg nesten aldri noe på slike kongresser, men samler meg masse informasjon før jeg uken etterpå bestiller det jeg virkelig tror jeg kan ha bruk for. Selv om helgen er fullspekket av show, lectures og dealere så er det viktigste med Blackpool alle folkene. Jeg har mange tryllevenner fra rundt om i verden og spesielt England som jeg møter her hvert år. Dette er uten tvil det beste med hele kongressen!


Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page