September 13, 2016

August 17, 2016

June 3, 2016

April 12, 2016

March 18, 2016

Please reload

Nylige poster

Blackpool, verdens største tryllekongress

February 25, 2016

I helga hadde jeg gleden av å nok engang få delta på Blackpool Convention of Magic. Verdens største tryllekongress. Jeg har reist hit jevnlig siden 2010 for å få inspirasjon. Det er over 3500 deltagere på denne kongressen og ikke minst over 125 dealere som alle ønsker å pushe ut sine nye triks og utstyr som du mest sansynligvis ikke har bruk for.

Det mest spennende med denne kongressen at dette er den første plassen alle nye ideer, utstyr og oppfinnelser blir lansert. Dermed florerer det av selgere som ønsker å vise deg det siste innen for magiens verden. Personlig kjøper jeg nesten aldri noe på slike kongresser, men samler meg masse informasjon før jeg uken etterpå bestiller det jeg virkelig tror jeg kan ha bruk for.

Selv om helgen er fullspekket av show, lectures og dealere så er det viktigste med Blackpool alle folkene. Jeg har mange tryllevenner fra rundt om i verden og spesielt England som jeg møter her hvert år. Dette er uten tvil det beste med hele kongressen!

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Søk på tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Tlf: +47 909 56 229