top of page

Referanser


Det å leve av å underholde mennesker er en utrolig takknemlig jobb. Det er en fantastisk følelse å være ute på oppdrag og merke at en bidrar til at festen lever. At folk ler, smiler og tilogmed får sinneutbrudd av det jeg gjør gir meg stor glede. Men det er en ting jeg setter enda mer pris på en den umiddelbare reaksjonen fra publikum. Det er å lese mail fra fornøyde kunder i etterkant. Det er da kunden har fått tid til å tenke igjennom nøyaktig hva slags opplevelse de hadde ved å engasjere meg og det er da jeg får den virkelige tilbakmeldingen om jeg levde opp til deres forventninger.

Her en mail jeg mottok etter jeg underholdt i en 40 årslag forrige helg: "Hei Hans, Tusen takk for strålende underholdning! Dette var helt i tråd med hva slags type underholdning vi ønsket oss, selv om kvaliteten var mye høyere enn vi våget å håpe på. Rett og slett over all forventning:) Alle gjestene ble både overrasket, underholdt og rundlurt, og snakket om dette resten av kvelden... Anbefaler dette til alle som skal booke underholdning til sin fest! I tillegg til et fantastisk show, har du vært gjennomført profesjonell i alt, fra skriftlige avtaler, til tilbakemeldinger og punktlighet. Vi er storfornøyde, og håper vi finner en anledning til å booke deg igjen. Siter meg gjerne på ovennevnte. Mvh Alf Kristian"

Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page