top of page

Forsvaret!


Gjorde nettopp et sinnsykt morsomt oppdrag for forsvaret. Idag har jeg vært innom x-antall forskjellige forsvarsbaser som: Akershus festning, Kolsås leir, Kjeller flybase med flere og underholdt på vaktstasjonene. Det er surrealistisk å be noen trekke et kort mens de står med ladd helautomatisk våpen i hånda. Eller når du kommer inn på vakthytta og fem sovende soldater er blitt vekket og drillet opp for at jeg skal komme å trylle for dem i 20 minutter. Det skal sies at samtlige var meget fornøyd med den avgjørelsen i ettertid selv om dem ikke var helt tilstede under det første trikset. Dog så var ikke det veldig ulikt å trylle på en fest etter publikum har inntatt par enheter.

Da det er bildeforbud inne på vaktsasjonene så legger jeg ved et bilde fra forrige gang jeg tryllet i felt for forsvaret. Dette er og naturlig sladdet slik at ansiktsgjenkjenning ikke skal være mulig.

Nylige poster
Arkiv
Søk på tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page