September 13, 2016

August 17, 2016

June 3, 2016

April 12, 2016

March 18, 2016

Please reload

Nylige poster

Forsvaret!

October 8, 2015

Gjorde nettopp et sinnsykt morsomt oppdrag for forsvaret. Idag har jeg vært innom x-antall forskjellige forsvarsbaser som: Akershus festning, Kolsås leir, Kjeller flybase med flere og underholdt på vaktstasjonene. Det er surrealistisk å be noen trekke et kort mens de står med ladd helautomatisk våpen i hånda. Eller når du kommer inn på vakthytta og fem sovende soldater er blitt vekket og drillet opp for at jeg skal komme å trylle for dem i 20 minutter. Det skal sies at samtlige var meget fornøyd med den avgjørelsen i ettertid selv om dem ikke var helt tilstede under det første trikset. Dog så var ikke det veldig ulikt å trylle på en fest etter publikum har inntatt par enheter.

 

 

Da det er bildeforbud inne på vaktsasjonene så legger jeg ved et bilde fra forrige gang jeg tryllet i felt for forsvaret. Dette er og naturlig sladdet slik at ansiktsgjenkjenning ikke skal være mulig.

Please reload

Follow Us
Please reload

Søk på tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Tlf: +47 909 56 229