September 13, 2016

August 17, 2016

June 3, 2016

April 12, 2016

March 18, 2016

Please reload

Nylige poster

Gallapremiere på Wallmans!

September 23, 2015

 Igår hadde jeg gleden av å være tilbake på min gamle arbeidsplass Wallmans Oslo.
Det var duket for gallapremiere med lillaløper, mye sprudlevann og skikkelig fest.

Wallmans Oslo har i år 15 års jubileum og de bydde igår som alltid på super underholdning, et skikkelig show, god mat, nok å drikke og masse bra artister. Anbefaler Wallmans til alle som har lyst på en helaften med hæla i taket stemning og full pakke!  All honnør til artistene, hele crewet på Wallmans og Ronnie Ottheim (personlige opplevelser) for en konge Gallakveld og et bra show!

 

 

 

Hver gang jeg er på Wallmans så er det en stor del av meg som lengter tilbake.

Jeg startet min profesjonelle karriere her, med 150 show på 10 måneder og det var enn sinnsyk opplevelse. Jeg kan trygt si at uten Wallmans så hadde jeg ikke vært hvor jeg er idag!

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Søk på tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Tlf: +47 909 56 229